Landelijke accommodaties

Finca la Cañota is een traditioneel landgoed gelegen in het centrum van Talará (Lecrín) in de de Lecrin Vallei en beschikt over 10 schitterende kamers. Als u kiest voor een vakantie vol rust, ruimte en ontspanning bent u bij Finca la Cañota aan het goede adres. Onze authentieke accommodaties zijn volledig afgestemd op een verblijf voor 2 volwassenen ieder. Als Adults Only accommodatie verwelkomt Finca la Cañota gasten van 18 jaar en ouder. Een goede atmosfeer, respect voor de overige gasten en respect voor de accommodatie en omgeving staan bij ons hoog in het vaandel.

Het landgoed is gebouwd door een welgestelde Andalusische familie in de periode van 1940 tot 1945 en bestaat uit een groot woonhuis (450 m2), 4 stallen (200 m2) een groot zwembad (7 x 11 m) en een flinke tuin met voornamelijk sinaasappelbomen (5000 m2). In het woonhuis zijn op de eerste verdieping 6 prachtige kamers gerealiseerd. Op de begaande grond is een schitterende kamer voor minder validen, een gemeenschappelijke ruimte en het appartement van de eigenaars gecreëerd. De stallen zijn gerenoveerd tot 3 prachtige kamers. Dit alles is uitgevoerd volgens de kwaliteitseisen en de gemakken van de moderne tijd, maar met respect voor de oorspronkelijke details en de liefdevolle waardering van de oorspronkelijke Andalusische eigenaars. Op het geheel landgoed is prima WIFI aanwezig. De kamers zijn ingericht met het oorspronkelijke meubilair, de authentieke decoraties en gebruiksvoorwerpen. Door dit alles ademt het landgoed de sfeer uit van het rijke koloniale Spanje van 100 jaar geleden. Hierdoor is een unieke vakantiebestemming gerealiseerd die met geen andere te vergelijken is. Door sommige gasten wordt wel eens gekscherend gezegd dat het meer op een “streekmuseum” lijkt dan op een vakantiebestemming!

Neem een ​​kijkje op de verschillende pagina’s voor meer informatie over onze kamers, ons huis, de waterput, de stallen, de tuin en de omgeving en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

We kijken er naar uit om binnenkort deze prachtige hoek van Andalusië met u te delen!